Lovitura DECISIVA primita de impresarii Becali! Razvan Burleanu vrea sa ii ingroape definitiv dupa ce au fost bagati la puscarie

Autor: Sport.ro
Luni 10 Martie 2014, 11:15

	Lovitura DECISIVA primita de impresarii Becali! Razvan Burleanu vrea sa ii ingroape definitiv dupa ce au fost bagati la puscarie

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor, care ii va tine dupa gratii in urmatorii ani, fratii Becali primesc inca o lovitura din partea Federatiei Romane de fotbal. Acestia vor fi interzisi pe viata de forul preluat recent de Razvan Burleanu, anunta portarul Ziare.

"In momentul de fata, licentele fratilor Becali au fost suspendate, iar in urmatoarea perioada Comisia pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori se va intruni pentru a le anula. Conform regulamentelor, fratii Becali nu vor mai putea fi niciodata impresari deoarece au savarsit infractiuni financiare", a declarat o sursa din cadrul FRF pentru sursa citata.

Jucatorii impresariati de fratii Becali vor trece sub contract cu Pietro Chiodi, un apropiat al acestora, care insa nu figureaza in actele firmei de impresariat a acestora. Ioan Becali si-a pierdut licenta inca din 2006, dupa transferul lui Bratu la Galatasaray, reprezentantul pe Romania fiind Victor Becali, in timp ce Ioan se ocupa de transferurile in strainatate.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies