Lovitura de teatru: Dinu Gheorghe, foarte aproape sa revina la Rapid! "Speranta n-a murit, e cel mai bun!"

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2015, 21:26

	Lovitura de teatru: Dinu Gheorghe, foarte aproape sa revina la Rapid! "Speranta n-a murit, e cel mai bun!"

A fost o zi plina de evenimente la Rapid. Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat contracte in alb si vor imbraca din nou tricoul visiniu cel putin pana la finalul sezonului (DETALII AICI) Valerii Moraru a anuntat ca vrea sa-l convinga pe Dinu Gheorghe sa revina la Rapid.

Valerii Moraru a anuntat in aceasta seara ca va incerca sa-l convinga pe Dinu Gheorghe sa revina la Rapid.

"In situatia in care se afla astazi Rapid, orice scanteie e periculoasa. Prefer sa am o intalnire cu domnul Dinu si dupa aia va spun mai multe. Nu-mi dauneaza, dar nici nu ne ajuta situatia actuala."

"Domnul Gheorghe e unul dintre cei mai buni presedinti din Romania, speranta inca nu a murit. Eu zic ca vom avea o intalnire, cel putin asa imi doresc eu, vom vorbi si dupa aceea va vom informa”, a declarat patronul Rapidului, Valerii Moraru, la DigiSport.

"Asta inseamna arta negocierilor"

Valerii Moraru a fost surprins sa afle ca Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat contracte in alb. DETALII AICI

„Eu as numi-o arta negocierilor. Pana la urma a castigat Rapidul. Acum am aflat ca au semnat contractele in alb. Pana la urma, s-au rezolvat toate si nu cred ca mai e o tema de discutie."

"Cred ca fiecare patron, actionar, isi dorea asa jucatori ca Sapunaru si Daniel Niculae. Au fost niste negocieri, fiecare parte isi apara interesul, e si normal. Aveam un plan de rezerva daca nu semnau, intotdeauna avem un plan de rezerva. Ma bucura faptul ca am reusit, iar asta este cel mai important”, a declarat Moraru la DigiSport.

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies