UPDATE Moraru, surprins de gestul facut de Sapunaru si Daniel Niculae: "Asta inseamna arta negocierilor!"

Cristi Sapunaru si Daniel Niculae vor juca la Rapid pana la finalul sezonului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2015, 21:16
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2015, 21:17

UPDATE: Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a fost surprins sa afle ca Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat contracte in alb.

„Eu as numi-o arta negocierilor. Pana la urma a castigat Rapidul. Acum am aflat ca au semnat contractele in alb. Pana la urma, s-au rezolvat toate si nu cred ca mai e o tema de discutie."

"Cred ca fiecare patron, actionar, isi dorea asa jucatori ca Sapunaru si Daniel Niculae. Au fost niste negocieri, fiecare parte isi apara interesul, e si normal. Aveam un plan de rezerva daca nu semnau, intotdeauna avem un plan de rezerva. Ma bucura faptul ca am reusit, iar asta este cel mai important”, a declarat Moraru la DigiSport.


Sapunaru si Daniel Niculae au semnat contracte in alb cu Rapid si vor imbraca din nou tricoul visiniu cel putin pana la finalul acestui sezon.

"Noi n-am vrut si nu vrem altceva decit sa fim respectati. Am semnat in alb contractul. Conducerea clubului va decide in privinta salariilor. Nu ne-a interesat suma, ei trebuie sa scrie. Am semnat pina in vara."

"Situatia este grea si ne gindim sa realizam imposibilul, sa ne salvam de la retrogradare. Daca nu semnam cu Rapid m-as fi retras! Nu vreau sa joc la alta echipa din Romania", a declarat Daniel Niculae la DigiSport.

Daniel Niculae a postat contractul semnat in alb pe pagina personala de Facebook.

Daniel Niculae a mai jucat la Rapid in perioada 2001-2006, dar si in primavara trecuta, cand echipa se afla in B.

Cristi Sapunaru a mai imbracat tricoul visiniu in perioada 2006-2008 si in 2010, cand a venit sub forma de imprumut de la Porto.

Modifică setările cookies