Lovitura de 25 de milioane la care viseaza Steaua! Motivul pentru care Becali pastreaza clubul

Lovitura de 25 de milioane la care viseaza Steaua! Motivul pentru care Becali pastreaza clubul

Steaua are probleme, dar nu se indeparteaza de obiectivul suprem al anului 2015. E in continuare prima in campionat, la 7 puncte de Tg. Mures.

Marele vis al Stelei, calificarea in Champions League, inseamna liniste maxima cu banii pentru cel putin inca doi ani! Becali vrea o noua participare in Liga pentru a-si linisti conturile. Patronul a tras sume importante de la Steaua in ultimii doi ani, de cand e la inchisoare. Steaua a adus milioane de euro din participarile europene si din transferuri, iar reteta financiara are sanse mari sa se imbunatateasca din toamna. Doar in cazul intrarii in Liga!

Numai din venituri garantate, Steaua ar urma sa ia 21 de milioane de euro! UEFA a marit premiile, iar cresterea e substantiala! Accesul in play-off e recompensat cu 3 milioane de euro, prezenta in grupe cu 12, in timp ce cota de market pool va aduce si ea aproximativ 6 milioane in contul Stelei! Campioana ar ajunge lejer la 25 de milioane venituri cu banii din bilete si din publicitate.

Chiar si fara a fi luata in calcul prezenta spectatorilor si eventualele puncte obtinute, Steaua ar urma sa dea o adevarata lovitura financiara! Daca va mai obtine si puncte, sunt sanse mari ca veniturile sa atinga cote istorice pentru o echipa din Romania. Din 2015-2016, 3 puncte in grupe sunt recompensate de UEFA cu 1,5 milioane de euro, cu 500 000 peste bonusul din prezent, in timp ce egalul a ramas la jumatate de milion, scrie Gazeta Sporturilor.

Nici Europa League n-ar fi o drama. Steaua ar avea garantate 6 milioane de euro daca ar intra in faza grupelor!

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies