"Lotul e deja prea mare, se simte asta in vestiar" Transferurile EN GROS ale Stelei, criticate de omul care a castigat Cupa Campionilor:

"Lotul e deja prea mare, se simte asta in vestiar" Transferurile EN GROS ale Stelei, criticate de omul care a castigat Cupa Campionilor:

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Fostul castigator al Cupei Campionilor cu Steaua, Emerich Ienei a declarat ca strategia Stelei de a transfera multi jucatori de valoare in ultima perioada se poate intoarce impotriva echipei:

"Steaua merge cu pasi mari spre al 25-lea campionat castigat. Dar mai sunt etape. Campionatul nu e cel mai bun la noi, dar mai sunt echipe care pot încurca campionatul. Din pacate, Steaua castiga campionatul si în Cupa Campionilor nu are prestanta pe care ar trebui sa o aiba. Lotul este deja prea mare. Cand sunt multi jucatori, vestiarul simte treaba asta. Daca vine un jucator foarte valoros, de ce sa nu vina. Ce antrenor nu si-ar dori un antrenor valoros?", a spus Ienei la Dolce Sport.

Jucatorii transferati de Steaua in ultimele 2 sezoane:

Portari - Bogatinov, Nita
Fundasi - Varela, Rapa, Szukala, Dumitras, Bratu, Georgievski
Mijlocasi - Sanmartean, Neagu, Cristea, Stanciu, Iancu, Popa, Pintilii
Atacanti - Keseru, Kapetanos, Piovaccari, Tatu, Rocha, Tarnovan

TOTAL investitii - 7.000.000 euro

Emerich Ienei a incercat sa transmita si un mesaj de impacare intre Reghecampf si Piturca, intre cei doi existand un conflict de mai multe luni: "Selectionerul e selectioner, cheama jucatorii care crede ca îi sunt de folos. Responsabilitatea pe care o are îl face sa cheme cei mai buni jucatori cu cele mai bune relatii de joc. Reghecampf a spus ca vin jucatorii lui de la lot nepragatiti. Asta nu o cred la cum îl cunosc pe Piturca. Selectionerul nu îi pregateste si fizic. Îi pregateste tactic, altceva nu poate face într-o saptamana. Cei de la Steaua sunt bine pregatiti fizic si nu cred ca si-au pierdut aceasta pregatire în patru-cinci zile la lot.
Sa spunem adevarul. Amandoi trebuie sa serveasca fotbalul romanesc. N-ar trebui sa existe aceste certuri. Sau daca sunt, ar trebui sa fie ochi în ochi, nu la televizor. Reghecampf trebuie sa se hotarasca. Nu poti fi si la o echipa si la nationala antrenor. Imediat apar suspiciuni ca îti favorizezi jucatorii.", a spus Ienei la Dolcesport.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies