Liga 1

Liviu Dragnea, in 2015, despre STEAUA ARMATEI: "Ministerele sa se ocupe cu altceva, nu cu echipe de fotbal!"

Intr-un interviu acordat in septembrie 2015 pentru Sport ProTV despre situatia fotbalului din Romania, Liviu Dragnea, presedintele PSD spunea ca nu este de acord cu ideea unui club al armatei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 18:47

Daca in urma cu un an ideea unui club al armatei era doar un zvon, in acest moment cei de la CSA deja au mutat decisiv. L-au adus pe Lacatus si au anuntat ca vor infiinta un club de fotbal care va porni din ligile inferioare si va avea un buget in primul an de 300.000 euro. Obiectivul lor va fi promovarea pana in 2020 in Liga I.

Ce spunea in urma cu un an Liviu Dragnea despre un astfel de scenariu:

"Vreau sa-mi exprim o mare dezamagire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se intampla cu un nume ca Steaua. Steaua e legenda in Romania. E pacat ca s-a ajuns in situatia asta"

"E pacat ca ministerul apararii nu a gasit o solutie impreuna cu clubul Steaua ca acesta echipa sa joace unde a jucat intotdeuna, in Ghencea. E ca si cum ai spune ca Rapid nu mai poate sa joace in Giulesti. Pai Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru. Steaua si Ghencea inseamna acelasi lucru, in cartierul ala totii copiii din Ghencea cresteau cu Steaua in suflet, mi se pare nefiresc"

"Nu stiu daca e reala informatia ca Ministerul Apararii vrea sa si fac o echipa. Eu cred ca ministerele trebuie sa se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Exista posibilitatea legala ca firme sau persoane care au fonduri sa poata sustine aceste echipe, nu ministerele"

"Sunt foarte mahnit ca s-a ajuns in situatia asta, pana la urma, o legenda nu poate fi infranta cu actiuni birocratice. E o mare dezamagire nu numai pentru stelisti ci si penru cei care iubesc fotbalul.", declara acesta pentru Sport ProTV.

Modifică setările cookies