Liga I, sub nivelul marii: "Trebuie sa ai nervi de fier sa te uiti la un meci! Nu m-as fi uitat daca nu eram selectioner!"

Autor: Sport.ro
Marti 28 Aprilie 2015, 18:13

	Liga I, sub nivelul marii: "Trebuie sa ai nervi de fier sa te uiti la un meci! Nu m-as fi uitat daca nu eram selectioner!"

Pana si cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc recunosc nivelul foarte scazut al Ligii I. Viorel Moldovan spune ca nu s-ar fi uitat la meciurile din Romania daca nu era obligat de functia pe care o ocupa la nationala.

"Trebuie sa ai nervi de fier sa te uiti la un meci, dar asta e nivelul. Daca nu eram in postura asta, cu greu m-as fi uitat la Liga I", a recunoscut Viorel Moldovan la Sport Total FM.

Secundul lui Anghel Iordanescu la nationala a criticat modul in care patronii din fotbalul romanesc ii trateaza pe antrenori.

"E o debandada totala. Nu inteleg filozofia lor, a conducatorilor, dar e o bataie de joc la adresa antrenorilor nostri. Sigur, parca si antrenorii au o lipsa de personalitate, te da afara, apoi te recheama si accepti. In Romania, meseria de antrenor de fotbal e destul de ingrata."

"Se vrea performanta, rezultate bune in derby-uri, dar jucatorii sunt neplatiti, antrenorii la fel, sunt dat afara etc. Asa ceva nu vezi la cluburile de prin Europa", a mai spus Viorel Moldovan.

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies