Liga 1 Brazilia Eric de Oliveira Rafel Bastos Wesley Lopes Superliga

Liga 1 = Liga do Brasil! 6,5 milioane de euro pentru trei jucatori super tari! Becali i-a vrut pe TOTI, ei au refuzat! Brazilienii care au garantat show-ul in Romania:

►Killer-ches si Pantili-demon! Torres si Rooney! Supermeciuri in FA Cup sambata si duminica, LIVE la Sport.ro! Vezi programul!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Ianuarie 2014, 10:16
Data actualizarii: Vineri 03 Ianuarie 2014, 12:55

Liga 1 nu este intre cele mai tari campionate din lume, nici cluburile de la noi nu se pot mandri cu mari performante in ultimii ani.

Insa de aici au plecat jucatori pe suma colosale, chiar brazilieni!

Eric e ultima plecare - 800.000, in Arabia Saudita, dupa ce Pandurii il avea de doar jumatate de an. Gorjenii platisera 400.000 de euro pentru el, iar mutarea inseamna un profit dublu. Dorit si de Steaua, Eric a spus 'pas' si s-a dus in strainatate pentru un salariu de 400.000 de euro pe sezon. Cand a plecat din Romania, Eric era al doilea golgheter, cu 11 reusite, dupa Antal, care avea cu un gol mai mult inscris.

Wesley a fost dorit enorm de mult la Steaua, dar pana la urma Vaslui l-a dat tot in Arabia Saudita, pentru 3 milioane de euro! El a fost golgheter in Romania, iar la plecare a ramas strainul cu cele mai multe reusite in Liga1, all-time.

Bastos, acum captiv in Arabia Saudita, pentru ca nu i se da viza sa plece, a fost si el cerut in Ghencea. El a impresionat la CFR, iar dupa un parcurs bun in perioada in care clubul juca in Liga Campionilor, el a fost cedat pentru 3,7 milioane de euro!

Un total de 6,5 milioane care au intrat in Liga 1 pe trei brazlieni la care Gigi doar a tanjit, insa nu i-a putut aconta.

Modifică setările cookies