Liga 1

Liderul Peluzei Nord intervine în 'subiectul' Giulești: "Când vreodată îi voi suna eu?". Atac și spre George Ogăraru

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 09:44

Roș-albaștrii sunt obligați, din nou, să se mute de pe Arena Națională, găsindu-se într-o nouă situație în care trebuie să își caute un nou stadion pe care să dispute meciurile de pe teren propriu. FCSB a făcut cerere pentru a juca în Ghencea, însă s-a lovit de noi reacții negative, venite chiar și din partea ministrului Apărării, Vasile Dîncu. 

Gigi Becali a vorbit la "Ora exactă în sport" despre situația echipei sale în legătură cu situația stadioanelor și a venit cu o propunere inedită. Patronul FCSB a declarat că își dorește să vorbească cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru a discuta cu liderii galeriei lui Rapid, în cazul în care ar exista posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, pe arena din Giulești

Liderul Peluzei Nord a comentat ideea lui Gigi Becali, explicând că o discuție în acest sens nu va avea loc, continuând atacul către oficialii de la CSA Steaua. 

"Sunt prieten cu 'Bocciu'' și 'Corsicanu''. Vorbim în viața de zi cu zi, d-ale noastre. Dar când vreodată îi voi suna eu să le spun că vrem să jucăm în Giulești?!

Că nu știu cine din Ministerul Armatei își permite asta, nicio grijă. Vine vremea când vor răspunde de cum au cheltuit banii publici, ai Statului", a declarat Gheorghe Mustaţă la Realitatea Sportivă.

"De două săptămâni nu a călcat prin baza sportivă"

"Dacă nu vor banii unui privat, au bani, nu? Şi cred că au dacă Oprița ne spune că la ei sunt salarii si de 2.500 de euro pe lună. Să calculăm la câți jucători sunt acolo, cât costa adminstrarea stadionului, jucătorii pe care au dat bani, Ogăraru cu salariul lui de 4.500 de euro, dar care de două săptămâni nu a călcat prin baza sportivă.

Nu vreau să mă gândesc ce vor face dacă mai cade un elicopter sau se strică un tanc acum, când e război. Să cheltui bani și să nu vrei 25.000 de euro pentru închirierea arenei timp de 15-16 ore, înseamnă că nu te interesează de celălalt popor, ci numai de cei 1000 de oameni ai tăi", a mai spus Mustaţă pentru aceeși sursă.

Modifică setările cookies