Liga 1

Liderul galeriei Stelei, arestat in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor!

Liderul galeriei Stelei a fost arestat in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:36
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:44

Liderul galeriei Stelei, Gheorghe Mustata, a fost arestat preventiv, dupa ce politistii Sectiei 16 au sesizat instanta ca acesta nu a respectat programul de supraveghere judiciara, in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor, anunta Mediafax.

Gheorghe Mustata era judecat in libertate, sub control judiciar, pentru o tentativa de omor pe care acesta ar fi comis-o in primavara anului trecut.
Pentru ca acesta nu s-ar fi prezentat de mai multe ori la sectia de politie, la data stabilita de magistrati, conducerea Sectiei 16 a sesizat, in 12 iunie, instanta Tribunalului Bucuresti.

Instanta a dispus, in 27 iunie, inlocuirea masurii controlului judiciar in cazul lui Gheorghe Mustata cu arestarea preventiva, iar decizia a fost pusa in executare in aceeasi zi, de politistii Serviciului Urmariri.

"In baza art. 242 al. 3 NCPP raportat la art. 215 al. 7 NCPP inlocuieste masura controlului judiciar dispusa prin incheierea din data de 07.02.2014 a Tribunalului Bucuresti – Sectia I Penala cu masura arestarii preventive a inculpatului Mustata Gheorghe, pe o durata de 30 zile, incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva. Dispune emiterea de indata a mandatului de arestare preventiva privind pe inculpatul Mustata Gheorghe", se arata in decizia instantei.

Gheorghe Mustata poate contesta decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

In 22 octombrie 2013, liderul galeriei echipei FC Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, si alte cinci persoane, intre care si doi nepoti ai acestuia, au fost trimisi in judecata pentru tentativa de omor, fiind acuzati ca au injunghiat un barbat, membru al unei grupari rivale.

Modifică setările cookies