Liberi pentru Steaua. Fotbalistii transferati de Radoi de la Ceahlaul au fost pusi pe liber dupa 3 infrangeri consecutive si se pot alatura lotului Stelei

Steaua Catalin Stefanescu Doru Popadiuc Mirel Radoi Sebastian Chitosca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2015, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2015, 17:20

Cei trei fotbalisti transferati de Steaua de la Ceahlaul, dar ramasi la formatia moldoveana pana in iarna, au fost pusti pe liber. Popadiuc, Stefanescu si Chitosca se pot alatura lotului lui Radoi mai devreme decat ar fi crezut.

La Ceahlaul e haos! Cu doar 8 puncte acumulate pana acum si venind dupa 3 infrangeri severe, 1-4 cu Balotesti, 0-5 cu Farul si 0-1 cu Gloria Buzau, formatia moldoveana a inceput sa dea afara din jucatori. Printre victime se afla si fotbalistii cumparati de Steaua in urma cu circa o luna de zile: Popadiuc, Stefanescu si Chitosca.

Digisport scrie ca italianul Angelo Massone, actionarul clubului, a decis sa dea afara 8 jucatori in urma prestatiilor foarte slabe.

Sursa citata scrie ca la echipa au fost pastrati doar Barna, Calin, Cazan, Stahie si Caruta, in timp ce Margina, Gheorghiu ori Stana, fotbalisti cu experienta in Liga I, au fost pusi pe liber.

Antrenorul Lidi Chertic va miza in continuare pe juniori, insa are o sarcina extrem de ingrata, echipa parand condamnata la retrogradare.

Ramasi liberi de contract, Popadiuc, Stefanescu si Chitosca se pot alatura mai repede lotului Stelei, insa vor putea debuta abia din primavara intr-un meci oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!