Leo Strizu FCSB mihai pintilii Superliga

Leo Strizu, sfat pentru Mihai Pintilii după despărțirea de FCSB: „Un singur lucru i-am spus!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 10:57
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 11:02

Tehnicianul a dezvăluit că la despărțire l-a sfătuit pe Mihai Pintilii să aibă mai mult tupeu și să nu mai lase capul în jos.

Strizu este convins că Pintilii va ajunge un antrenor foarte bun.

„Pe Pintilii nu-l cunosc de mult timp, am avut ocazia să ne cunoaștem acum mai bine. Este un caracter foarte bun, poate o să devină și un antrenor foarte bun. Un singur lucru i-am zis: nu mai lăsa capul jos și ia-ți un pic de curaj, să ai tupeu. Dacă mă ascultă, foarte bine. Dacă nu, foarte bine”, a spus Leo Strizu pentru Prosport.

Mihai Pintilii, sancționat cu patru etape de suspendare și 6.800 de lei

Mihai Pintilii, care ocupă în organigrama clubului FCSB funcţia de delegat, a fost sancţionat, la finalul lunii februarie (28.02.2023), cu 4 etape de suspendare şi 6.800 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru că antrenează echipa bucureşteană fără să deţină licenţa PRO.

Conform soluţiei Comisiei, publicată pe site-ul oficial al FRF, clubul FCSB a primit la rândul său o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru că i-a permis lui Pintilii să antreneze şi l-a instalat de formă pe Leonard Strizu, tehnician care deţine licenţa Pro.

„Comisia admite sesizarea formulată de Şcoala Federală de Antrenori. În temeiul art. 83/7 din RD şi art. 59/3 din RD, pârâtul Pintilii Doru Mihai se sancţionează cu suspendare 4 (patru) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art. 83/7 din RD raportat la art. 59/3 din RD, clubul FCSB SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată pe site-ul citat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!