LEGENDELE Stelei il invita pe Managerul Huligan sa vada trofeul Ligii: "Doar asa face o poza cu el, Steaua nu-l mai castiga!"

►Ajax - Utrecht, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro! High, Olanda!
►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2013, 21:57
Data actualizarii: Sambata 05 Octombrie 2013, 21:57

Reghecampf da inapoi. La o zi dupa ce si-a pus ...sotia sa-i gaseasca echipa in strainatate, Reghecampf ii anunta pe fanii Stelei ca nu pleaca. Inca mai crede in calificarea in primavara Ligii. Pentru asta va lua 800 de mii de Euro. Nu pe el sunt suparati fanii, ci pe managerul care a jignit legendele Stelei.

Oamenii care au adus trofeul Ligii la Bucuresti nu stiau de razboiul dintre managerul Stelei si legendele clubului. L-au invitat si pe manager la dineu. Acesta a plecat cu Steaua la Vaslui. Altfel, ar fi trebuit sa stea la masa cu Tudorel Stoica, Belodedici si Ienei, oamenii pe care i-a jignit.

"Sa-l pedepseasca viata asa cum merita. Are si el curajul sa vorbeasca pentru ca Steaua e cunoscuta datorita rezultatelor noastre pe plan european", spune Tudorel Stoica.

Daca tot rade de performanta din 86 a Stelei, legendele ii transmit managerului sa dea jos de pe autocar Cupa Campionilor, cu care romanii se inghesuie sa-si faca poze in centrul Bucurestiului.

"Poate sa vina, sa faca o poza, sa aiba o amintire, in ziua de azi e foarte greu ca Steaua sa castige trofeul", spune Belodedici.

Modifică setările cookies