florin tanase FC Viitorul Gica Hagi Steaua Superliga

"Lasati-l in pace pe Tanase, e cel mai bun, nu trebuie sa demonstreze nimanui nimic! A aratat cine e! Cele mai bune cifre, mai multe ca Stanciu!"

Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV |  Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016, 12:29
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2016, 12:34

Hagi l-a vandut pe Florin Tanase la Steaua pentru 1.5 milioane de euro si continua sa mizeze pe evolutia acestuia.

Patronul Viitorului a fost suparat ca Florin Tanase si Rotariu nu au fost folositi la U21 de Cristi Dulca, dupa ce au fost chemati si de Daum la nationala mare.

Potrivit lui Hagi, Florin Tanase are un potential enorm si va creste in Viitor, la Steaua:

"Am vazut ca toti vorbiti numai de Tanase. Dar de Rotariu nu vorbiti? Lasati-l in pace pe Tanase, ca nu mai trebuie sa demonstreze nimanui nimic. A demonstrat la Viitorul cine e. Cel mai bun tanar jucator de U21, cele mai bune cifre din playoff, cele mai multe goluri si assist-uri. Are mai multe ca Stanciu. Si a jucat la Viitorul, nu a jucat la Steaua"

" Tanase nu are nimic de demonstrat, Tase e cel mai bun, pentru ca a demonstrat la Viitorul. Chiar daca e greu la Steaua, e jucator!"

"De Rotariu nu ati scris nimic, ca nu vrea sa intre, ca nu intra. E o problema. Daca Rotariu e chemat de Daum si apoi se duce la U21 si nu joaca. Ia puneti-va in locul jucatorului... E cel mai bun, e cel mai in forma, banda dreapta, stangaci. Si el e rezerva. Ce sa faca jucatorul? Sa inghita?

"Antrenorul nu trebuie sa se fereasca de jucatorii cu personalitate. Marin a fost rezerva. Pai ma duc la lotul mare si la tineret sunt rezerva? Ti-ai asumat-o, dar apoi nu-ti asumi rezultatul, jucatorul e de vina? Hai, ma lasati cu glumele astea!", a declarat Hagi intr-o conferinta de presa..
 

Modifică setările cookies