Ladislau Boloni, atac dur la adresa lui PSG: "E a doua oară când se întâmplă asta!"

Ladislau Boloni Lille Metz PSG Superliga Laszlo Boloni
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 12:06
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 12:07

Metz a pierdut în fața celor de la Lille, cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 31 din Ligue 1. 

După înfrângerea echipei sale, tehnicianul Ladislau Boloni a făcut o serie de declarații aspre. Tehnicianul a criticat tactica "non-combat" adoptată de PSG în meciurile recente din Ligue 1.

Boloni a atras atenția asupra modului în care parizienii au gestionat meciurile cu Clermont și Le Havre, în special în contextul în care Metz se află într-o poziție delicată în clasament. Cu o sinceritate caracteristică, antrenorul român și-a exprimat frustrarea și dezamăgirea față de modul în care unele echipe se implică în confruntările din campionat.

  • Ladislau Boloni

Ladislau Boloni, atac dur la adresa lui PSG: "E a doua oară când se întâmplă asta!"

"Am dreptul să vorbesc despre asta?! Cine are dreptul să vorbească despre asta?! Poate că e mai inteligent dacă nu spun nimic, dar dacă nu spun nimic înseamnă că spun multe. E a doua oară când se întâmplă asta", a spus Ladislau Boloni, la conferința de presă de după eșecul cu Lille, conform Eurosport.

După înfrângerea suferită împotriva lui Lille, Metz se află pe locul 16 în clasamentul Ligue 1, cu 29 de puncte, la limita de baraj pentru a rămâne în prima ligă franceză. Cu doar trei etape rămase până la finalul sezonului, echipa lui Boloni trebuie să lupte din greu pentru a-și asigura supraviețuirea în primul eșalon francez.

Le Havre, care a obținut un punct nesperat pe Parc des Princes, a trecut peste Metz în clasament, având un golaveraj superior.

Cu un contract recent prelungit până în 2025, Ladislau Boloni are încredere că poate conduce Metz spre succese viitoare și că poate depăși provocările care îi stau în cale.

Cum arată clasamentul din Ligue 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!