"La vara, Galca isi va gasi o echipa foarte buna, cu salariu infinit mai mare" Super lovitura pe care antrenorul Stelei o poate da

"La vara, Galca isi va gasi o echipa foarte buna, cu salariu infinit mai mare" Super lovitura pe care antrenorul Stelei o poate da

Din vara, situatia lui Galca ramane incerta. Antrenorul Stelei nu va mai avea contract cu Steaua, dar spera sa obtina trei trofee in CV pana atunci.

Duckadam este sigur ca daca Steaua va obtine cu Galca pe banca toate trofeele in acest sezon, titlul, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, Galca va avea la vara o super oferta cu un salariu urias.

”Costel Galca este cel mai constient si stie ca daca va obtine toate obiectivele, ca i se va prelungi contractul, ca nu i se va prelungi, el isi va gasi o echipa de top, dupa acest CV impresionant pe care-l va face."

"Nu cred ca-l deranjeaza atat de mult ca i se prelungeste contractul acum sau la finalul campionatului. Este un antrenor tanar, care este foarte aproape de o performanta fantastica la primul sau sezon in Liga 1."

"Nu cred ca tine neaparat sa i se prelungeasca contractul acum, plus ca la vara cu aceasta performanta in CV isi va gasi o echipa foarte buna, cu salariu infinit mai mare."

"Dar, toate aceste chestiuni se vor decide intre el si patron”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies