La ce a DAT CU PICIORUL Alibec! Oferta dezvaluita de Becali dupa ce l-a exclus din lot

Denis Alibec ramane fara banderola si nu mai face parte din lot. In plus, va plati o amenda de 75.000 de euro.

Alibec n-a marcat niciun gol in campionat si a ajuns intr-o situatie incredibila. A fost exclus din lot cu cateva saptamani inainte de negocierile pentru un transfer important.

"M-a sunat un impresar care mi-a zis ca vine pe 9 noiembrie cu oferta din Anglia pentru Alibec. I-am cerut 10 milioane de euro. Asta e acum, daca pierd bani, nu permit asa ceva. Deja s-a umplut paharul. A fost ultima picatura.

Nu stiu daca mai putem sa luam banii pe el. Mai bine pierd 10 milioane decat sa pierd echipa. Nu face parte din lot. Sa plece în Anglia sa joace, aici nu mai joaca. Sau ramane aici, ia banii pana la finalul contractului, dar nu mai joaca", a spus Becali la Ora exacta in sport.

Crystal Palace, echipa fara gol marcat in 7 etape, era echipa interesata de atacantul roman. Ramane de vazut daca englezii il vor mai oferta pe Alibec, daca acesta nu va mai juca pentru Steaua.

Alibec plateste si 25% din cei 300.000 de euro pe care ii primeste in acest sezon de la Steaua. Asta dupa ce tocmai isi cumparase un McLaren de 170.000 de euro.

Varful Stelei are sanse mari sa i se alature lui Golofca in liga a treia, la echipa a doua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Cum se rezolvă subiectele la Limba Română. Explicațiile profesoarei Cristina Tunegaru
BRAT
Modifică setările cookies