L-au luat pe Hamza, apoi au BLOCAT peluza! O noua lovitura pentru Steaua de la Ludogorets! Sicanele bulgarilor inainte de meci

L-au luat pe Hamza, apoi au BLOCAT peluza! O noua lovitura pentru Steaua de la Ludogorets! Sicanele bulgarilor inainte de meci

Bulgarii joaca tare pe toate fronturile ca sa treaca de Steaua in play-off-ul Champions Legue. Ieri l-au luat pe Hamza, acum pregatesc o noua lovitura. 

Ludogorets joaca tare chiar inainte de meciul cu Steaua pentru calificarea in grupele Ligii. Au reusit sa il ia pe Hamza dupa ce au aflat de interesul romanilor pentru atacantul tunisian, iar acum sunt dispusi sa tina o bucata mare din peluza I de pe National Arena.

Gazeta Sporturilor scrie ca Steaua nu poate sa vanda in peluza pentru ca nu stie daca Ludogorets isi va aduce fanii la Bucuresti. Bulgarii au refuzat dialogul cu conducerea Stelei, care asteapta un raspuns din partea lor pentru a afla daca pot comercializa tichetele din zona respectiva.

Steaua trebuie sa astepte termenul limita impus de UEFA, mai ales ca oficialii ros-albastrilor trebuie sa ia in considerare si zonele tampon, care vor ramane libere din motive de securitate. Acestea depind de numarul de bulgari prezenti in arena.

2700 de bilete poate cere Ludogorets la meciul cu Steaua de pe 19 august.

Peluza I este cea in care sta galeria Stelei de obicei la meciurile de pe National Arena.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies