Liga 1

"Kovacs a fost complet depasit! Dinamovistii au jucat dur, iar pe final au stat numai pe jos". Multescu, suparat dupa infrangere

Dinamo 2-1 CSU Craiova | Transfer de presiune intre Dinamo si Craiova: "cainii" respira aer de Play Off, in timp ce oltenii tremura. Multescu: "Nu ca mi-e teama ca nu intram in Play Off, sunt in transa"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2017, 22:53
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2017, 23:00

Gigi Multescu, antrenorul Craiovei, a vorbit si el la finalul meciului de pe National Arena. Echipa sa a fost invinsa de Dinamo cu 2-1.

"A fost un joc spectaculos, poate cel mai dinamic din acest campionat. Ambele echipe au fost preocupate sa atace. Lipsa de precizie ne-a costat insa. Apoi am facut doua gafe si am luat doua goluri.

Ratarile ne-au privat de cel putin un punct.

Apoi, arbitrul a fost depasit in primele 30 de minute. Dinamo a jucat un fotbal foarte dur, iar pe final nu s-a mai jucat nimic din cauza tragerilor de timp.

Sunt de vreo luna ingrijorat pentru Play Off. Acum nu mai sunt ingrijorat, sunt in transa. Trebuie sa batem Mediasul neaparat, nu mai e loc de erori.

Nu se stie inca unde vom juca cu Mediasul.

Din pacate, unii dintre jucatorii aflati in ultimele luni de contract nu se comporta cum trebuie, au inceput sa ma dezamageasca", a spus Gigi Multescu, antrenorul Craiovei, dupa meciul cu Dinamo.

Modifică setările cookies