Superliga

Keseru asteapta un stadion plin cu Stromsgodset, in Liga Campionilor! "Vrem sa mai batem Rapidul o data si sambata viitoare"

Rapid 1-2 Steaua | Keseru a fost cel mai bun jucator de pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:16
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:25

Claudiu Keseru a fost eroul Stelei in partida cu Rapid din Cupa Ligii, marcand ambele goluri ale stelistilor, primul din actiune si al doilea din penalty.

Acesta a declarat ca se bucura de succesul Stelei, chiar daca ar fi vrut ca stadionul sa fie plin: "Ma simt foarte bine. Am profitat de ocazia primita si ma bucur ca am castigat, chiar daca stadionul nu a fost prea plin. Ne asteptam ca rapidistii sa fie periculosi la fazele fixe. Am vazut ca toti erau cam cu un cap mai mari ca noi, dar ne-am descurcat. Au fost ceva tensiuni de-a lungul partidei, a fost mai bine ca Parvulescu a iesit si nu a fost eliminat."

Despre pleacarea de la Steaua: "Am ras pe seama speculatilor care spun ca eu voi pleca. E clar ca nu sunt multumit de statutul de rezerva, ma lupt pentru postul de titular. Eu nu ma multumesc sa stau pe banca si sa iau bani, vreau sa joc, dar vreau sa o fac la Steaua. Nu s-a pus problema sa plec."

Despre returul cu Stromsgodset: "Speram sa decidem repede meciul cu Stromsgodset, apoi vom vedea cu cine picam. Speram sa batem Rapidul si saptamana viitoare. Va fi un meci cu o atmosfera frumoasa, e bine ca Rapidul a revenit in prima liga."

Despre lupta la titlu: "Avem un lot bun, avem un lot mixt, cu tineri si cu jucatori cu experienta. Daca mai e nevoie de jucatori, asta nu e treaba mea. Nu as vrea sa-mi dau cu parerea. Steaua poate sa ia titlu. Suntem capabili si avem incredere ca putem reedita performanta din ultimii doi ani. Vom avea de luptat cu Astra si Petrolul, dar nu trebuie sa uitam nici de CFR, Dinamo, Pandurii."

Modifică setările cookies