Jucătorul lui FCSB luat la țintă după ultimul meci: "Calitatea lui de bază este că e un foarte bun creștin"

FCSB andrei burlacu Cornel Dinu CS Mioveni Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 22:51
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 22:52

FCSB a remizat contra lui CS Mioveni, scor 1-1, iar echipa lui Toni Petrea se află acum la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.

La finalul partidei, printre jucătorii găsiți vinovați de Gigi Becali s-a numărat Andrei Burlacu (25 de ani), atacantul introdus în repriza secundă, care a ratat o ocazie imensă pentru a face 2-1. De altfel, patronul de la FCSB a anunțat că fostul jucător al Universității Craiova ar putea să nu mai facă parte din lot la următorul joc.

Cornel Dinu contestă decizia lui Gigi Becali

Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, consideră că Gigi Becali a făcut o mare greșeală în momentul în care a preferat să îl excludă din lot pe Claudiu Keșeru, un atacant cu experiență, și să mizeze pe Andrei Burlacu, care a jucat foarte puțin în ultima perioadă.

"Un FCSB care dovedește din nou că sunt lucrurile în neregulă. Se știe cine face echipa acolo. Problema este dramatică că lași pe margine un jucător precum Keșeru și aduci pe unul a cărui calitate de bază e că este un foarte bun creștin. Să-i dea Dumnezeu sănătate, dar fotbalul înseamnă cu totul altceva.

E vorba de Burlacu, care a fost introdus în repriza a doua. Jocul individualist și de a evita combinațiile a ieșit din nou în relief. FCSB putea câștiga meciul pentru că a avut în repriza a doua două situații destul de mari. Ca joc, ca echilibru, Mioveni a fost o echipă realistă, bine condusă", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dinu face referire la o declarație a lui Gigi Becali din vara anului trecut, când a explicat de ce a decis să îl transfere pe Burlacu la FCSB.

"De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el", declara Gigi Becali, în august 2021.

  • 76 de minute (două meciuri) a strâns Andrei Burlacu la FCSB, de la începutul sezonului și până în prezent
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!