Gigi Becali daniel paraschiv FCSB Superliga

Jucătorul dorit de Gigi Becali ar putea semna în străinătate! Oficialii clubului au venit să-l vadă la lucru

Gigi Becali a anunțat că va face noi transferuri în vară dacă FCSB va câștiga titlul și va obține calificarea în Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 09:20
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 09:27

Printre jucătorii aflați pe lista lui Becali se numără și Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul lui FC Hermannstadt.

Latifundiarul din Pipera va trebui, însă, să ia o rapid o decizie în privința atacantului, deoare un club din MSL (liga americană) a intrat pe fir și-l vrea pe fotbalistul lui Hermannstadt.

  • Gigi Becali

Cristian Cernodolea a confirmat interesul americanilor pentru Daniel Paraschiv, susținând că aceștia au venit la meciul disputat de Hermannstadt cu Sepsi, scor 2-1, să-l vadă pe atacant la lucru.

„Acum a fost în România directorul sportiv al unui club important din MLS, o grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm. Au fost să îl urmărească la meciul cu Sepsi, foarte multe detalii ale transferului se puteau pune la punct. Însă meciul nu a fost de o intensitate foarte bună şi atunci cei de acolo au decis să îl mai urmărească”, a spus Cristian Cernodolea, potrivig Playsport.

Paraschiv, urmărit meci de meci de cluburi din străinătate

Claudiu Rotar, finanțatorul lui FC Hermannstadt a susținut că jucătorul sibiului este urmărit meci de meci de către cluburi din străinătate.

„Daniel Paraschiv este deja urmărit meci de meci la Hermannstadt! Sunt oameni care vin mereu pentru el la meciurile pe care le avem. El Este dorit de multe cluburi și există interes și din afara Europei pentru Paraschiv. Deocamdată, nu este însă perioadă de transferuri, vom vedea în vară ce se va întâmpla cu el”, a spus Claudiu Rotar, potrivit Prosport.

Dacă ar ajunge în MLS, Paraschiv ar fi al doilea român care activează în campionatul american, după Alexandru Măţan, care activează la Columbus Crew.

Zece goluri a reușit să marcheze Daniel Paraschiv în cele 30 de meciuri disputate în tricoul lui Hermannstadt în acest sezon.

  • Atacantul de 23 de ani este cota de transfermarkt.com la 800.000 de euro.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!