Fotbalistul din Liga 1 pe care Mihai Stoica a pus ochii: „Unul dintre jucătorii cu cea mai mare creștere”

Superliga Mihai Stoica
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 09:09
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 09:09

Mihai Stoica a pus ochii pe un jucător din Liga 1.

Marco Dulca (22 de ani) evoluează la Chindia Târgoviște, echipă ce va juca în playout în acest sezon. Dulca jr. este fiul lui Cristian Dulca, actualul selecționer al naționalei de fotbal feminin a României.

Marco Dulca, liderul Chindiei

Școlit la Swansea, unde a evoluat între 2015 și 2019, Marco Dulca a jucat în România pentru Viitorul (actuala Farul) și Chindia Târgoviște. Sub comanda lui Gheorghe Hagi nu s-a impus însă.

FCSB a pus ochii pe el, după ce a fost dorit și de CFR Cluj în această iarnă. Mihai Stoica a recunoscut că Dulca este unul dintre jucătorii săi preferați din Liga 1.

Mi se pare unul dintre jucătorii cu cea mai mare creştere. Până la urmă este un jucător născut în 1999, care promite. Îmi plăcea de la echipa naţională a celor născuţi în '99, îi ştim, că i-am văzut de atâtea ori, m-am mirat că nu s-a impus deloc la Hagi pentru că eu îl vedeam fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu l-a așteptat la CFR

În această iarnă, Dan Petrescu l-a dorit pe Marco Dulca la CFR Cluj. Fotbalistul a rămas la Chindia, dar recunoaște că și-ar fi dorit un transfer în Gruia.

"Am citit şi eu ce s-a scris, nu ştiu ce se va întâmpla. Întrebaţi-i pe cei care au vorbit (n.r. pe tatăl său, Cristi Dulca). Nu contează trecutul meu, fiecare jucător îşi doreşte să meargă la mai bine şi normal că mi-aş dori să ajung la campiona României. Momentan sunt la Chindia, trebuie să fiu cu gândul aici, să progresez şi, din iarnă, vom vedea ce va fi", spunea mijlocaşul central al Chindiei Tâgovişte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!