FCSB Banel Nicolita Florinel Coman Liga 1

Jucătorul de la FCSB pe care Bănel Nicoliță îl vede exponențial la națională: „L-am lăudat peste tot!”

Bănel Nicoliță mizează pe un atacant al FCSB-ului în sezonul 2022-2023. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 13:17
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 15:19

FCSB defilează în meciurile de pregătire. Elevii lui Toni Petrea au învins Zimbru Chișinău, 6-0, în direct la PRO Arena. Iar sâmbătă, 9 iulie, de la 20:00, în direct pe PRO Arena și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, vicecampioan României va disputa un amical cu Oțelul Galați. 

Florinel Coman (24 ani) a avut un joc solid cu echipa din Chișinău. Prestația șeptarului de la FCSB a fost apreciată și de Bănel Nicoliță (37 ani). Fostul internațional român este convins că dacă Florinel Coman va reveni la formă premergătoare accidentării, va deveni un jucător important și pentru echipa națională, nu numai pentru FCSB. 

Bănel Nicoliță: „Mizez că poate să facă diferența oriunde ar merge!” 

„Vine de la domnul Hagi, de la Academie şi a fost obişnuit cu presiunea! E un copil foarte bun, i-a fost greu să treacă peste o accidentare de la care a suferit atât, nu a fost pregătit moral, fizic să îşi revină.

Dacă îşi va reveni, cu siguranţă va deveni un jucător nu bun, foarte bun şi pentru echipa naţională. Eu l-am lăudat peste tot şi mizez tot timpul pe el că poate să facă diferenţa oriunde ar merge. Dar îi trebuie muncă şi seriozitate, că şi nea Gigi cât să mai aibă răbdare?”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru as.ro

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman! Ce avertisment i-a transmis patronul vicecampioanei: „Ca să știi!”

„Nu știu scorul. A, e bun. Am vorbit mai mult cu MM Stoica, el e foarte încrezător în ceea ce îl privește pe Florinel Coman. Încrezător că revine Florinel Coman și o să fim mai puternici cu el, a zis că e foarte serios la antrenamente.

Așa ar fi normal, să îl vedem mai mult pe Ianis Stoica, dar nu știu, pentru că dacă vine Florinel Coman, o să joace inter Tavi Popescu și Tănase atacant. E posibil să îl vedem.

Am vorbit cu Florinel acum o lună, i-am zis: 'Am dat 3 milioane, ca talent ești cel mai bun jucător din România, te-am sprijinit cu accidentările alea, dar îți spun un lucru, antrenează-te calumea, că e greu să joci cu Tavi Popescu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere!'

A zis că e conștient și ca dovadă, a spus MM că e foarte serios”, a spus Gigi Becali, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în Sport”.


Tavi Popescu, out de la FCSB și cu banii luați din vânzarea lui se construiește un stadion. Gigi Becali a oferit explicația neașteptată pe www.sport.ro

Modifică setările cookies