Jucătorul care va îndeplini criteriul regulii U21 la FCSB în sezonul următor! Pe el se va miza cel mai mult

FCSB Alexandru Musi Mihai Stoica regula u21 Superliga Romaniei Superliga Elias Charalambous, Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 18:16
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 18:49

FCSB știe pe ce jucător va miza pentru îndeplinirea regulii U21.

În ultimele sezoane bune, FCSB a dezvoltat o politică prin care încearcă să cumpere cei mai valoroși tineri fotbaliști din România, pe care să-i vândă ulterior pe bani mulți. În câteva rânduri i-a ieșit, iar când aceștia nu au dat randament din prima FCSB i-a cedat, sub formă de împrumut, la alte formații.

Pentru a se asigura că jucătorii evoluează, FCSB are grijă sezon după sezon să-i împrumute la echipe unde pot prinde ușor minute. Și în sezonul trecut campioana României a avut jucători împrumutați la alte cluburi, iar pentru stagiunea următoare a revenit și un fotbalist care se încadrează în regula under!

  • Alexandru Musi / Foto - Gabriel Chirea

Alexandru Musi, jucătorul care va îndeplini criteriul regulii U21 la FCSB!

Este vorba de Alexandru Musi (mijlocaș, 19 ani), care sezonul trecut a fost împrumutat la altă echipă din Superliga României, la Petrolul mai exact. A avut evoluții solide la Petrolul, marcând de cinci ori și oferind patru pase decisive în 39 de partide.

”Salut lupilor ! A venit momentul să mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc la tot ce înseamnă Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare. Hai Petrolul”, a fost mesajul postat de Musi pe social media, după ce a fost făcut anunțul că se va întoarce la FCSB.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Alexandru Musi, revenit la FCSB în această vară

Mihai Stoica a declarat recent că Musi va fi fotbalistul pe care FCSB se va baza în sezonul următor pentru îndeplinirea regulii under, considerând că a crescut destul de mult în ultima perioadă.

”Musi e jucătorul U21, iar foarte mari progrese a făcut și Mihai Toma, căpitanul naţionalei sub 17 ani, care joacă titular şi la naţionala U18, iar deja arată a senior, se prezintă ca un senior.

Îi mai avem pe Pandele, Radaslavescu în regular U21, dar momentan este Musi”, a spus oficialul campioanei, la Prima Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!