Ilie Dumitrescu FC Botosani FCSB Sebastian Mailat Superliga

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în FC Botoșani - FCSB: "Senzațional! A făcut diferența"

FCSB a intrat în avantaj la pauză contra lui FC Botoșani, scor 2-1, după golurile marcate de Joonas Tamm și Andrea Compagno.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 20:18
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 20:18

În ciuda unui start ceva mai bun, FCSB s-a văzut condusă din minutul 13. Sebastian Mailat l-a depășit pe Valentin Crețu și a finalizat cu o execuție splendidă din marginea careului.

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în FC Botoșani - FCSB

Până la pauză, FCSB a trecut în avantaj. În minutul 21, Joonas Tamm a reușit egalarea cu o lovitură de cap imparabilă. Mingea a șters transversala lui Eduard Pap, iar ulterior a intrat în poartă.

Golgheterul Andrea Compagno a stabilit scorul pauzei cu reușita sa din minutul 30, când italianul a deviat o centrare a lui Olaru.

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu din prima repriză a fost Sebastian Mailat, autorul primului gol al celor de la FC Botoșani, care a marcat spectaculos.

"Un meci foarte bun, cu ritm foarte bun. FCSB a început mai bine. Chiar dacă și-a fixat adversarul, Mailat a făcut diferența, a scos maxim cu Crețu unu contra unu. Execuția este senzațională!

FCSB egalează cu Tamm, la o fază fixă. Sadiku sare, dar nu împinge foarte bine, iar Tamm fructifică. După care, a fost o ocazie importantă pentru Petkovski, singur cu Târnovanu, care a închis foarte bine. În oglindă, Compagno, o deviere interesantă la colțul lung după centrarea lui Olaru", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!