Live Text
Gaz Metan - Steaua

Gaz Metan 0-0 Steaua! Olaroiu nu invinge la redebut! Primul sut pe poarta al Stelei in minutul 86!!!

Doua dintre echipele care se lupta pentru un loc de Europa League si-au impartit frateste ocaziile! Eric si Cristi Tanase au fost singurii care au pus in pericol o remiza alba previzibila dupa cum a decurs jocul

UPDATE! Televiziunea care transmite meciul a cerut amanarea startului meciului cu 15 minute pentru a putea prinde in direct finalul de la Barcelona - Espanyol!

Echipa de start a Stelei: Tatarusanu - Emeghara, Gardos, Iliev, Latovlevici - Banel Nicolita, Radut, Brandan, Tanase - Bilasco, Onofras
 Stelistii s-au relaxat la o ferma de langa Medias, printre ponei, iepuri, gashte si caini ciobanesti. Daca pierde la Medias, Steaua cade pe locul 7 si dupa 9 ani, poate sa rateze Europa. Steaua vine dupa 0-1 cu Rapid. De 2 ani, Steaua n-a mai pierdut doua meciuri la rand in campionat. In tur, Mediasul a castigat in Ghencea ca Dinamo si Rapid, cu 1-0, gol Eric.

Meme a profitat de vizita stelistilor la ferma de langa Medias si a facut jogging. A alergat pe langa autocar distanta de 1 km, de la ferma la hotel.

Tare incantat de excursia la ferma, brazilianul Maicon a pozat tot ce misca - de la ponei la iepuri si rate.
Latovlevic are acasa, la Timisoara, un ciobanesc german, si s-a imprietenit rapid si cu cainii de la ferma de langa Medias.

Stelistii s-au plictisit insa repede. Vizita la ferma n-a durat mai mult de un sfert de ora. Multi stelisti n-au profitat de iesirea in natura. Au butonat de zor telefoanele. Meme a fost curios sa afle ce muzica asculta ai lui.

Injurat si atacat in Ghencea la infrangerile cu Dinamo si Rapid, Becali a fost bine primit la Medias.

"Daca batem la Medias, Olaroiu ramane si din vara la Steaua!" a spus Becali.


INTERVIU. Medicul Beatrice Mahler: Românii ar putea răspunde diferit la infectările cu Omicron
Modifică setările cookies