Liga 1

”Jocul nostru? Slab! Ce să spun?”. Mihai Iosif, sincer după Farul - Rapid. Accidentările îi dau bătăi de cap

Rapid a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Farul și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 23:46
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 23:55

Mihai Iosif a tras concluzii în urma acestui rezultat. Giuleștenii riscă să ajungă pe loc de play-out în Liga 1.

Mihai Iosif, după Farul - Rapid 2-0

„Mă îngrijorează accidentările, au ieșit patru jucători accidentați. Nu pot să spun că mi-a plăcut ceva în seara asta. Eu am întrebat pe toată lumea, inclusiv pe el (n.r. - pe Alex Ioniță) toată lumea și-a asumat. Tot ce am pregătit o săptămână întreagă a trebuit să se schimbe în 17-18 minute. 

Jocul nostru? Slab. Ce să spun? Nu am meritat în seara asta. Criză e un cuvânt cred că prea mare, e tristețe în momentul ăsta, sper să avem capacitatea să ne redresăm.

Pot să spun că nu suntem în cea mai bună perioadă. Nu avem obiectiv în următoarele trei meciuri. Putem obține maximum sau nimic, nu ne gândim decât la meciul următor. Mă gândesc să am un ”11” care să joace. De când am venit la Rapid a fost grea misiunea, e un club cu greutate, dar n-avem ce să facem, trebuie să mergem înainte”, a spus Mihai Iosif, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Farul a urcat, cel puțin temporar, pe locul trei în Liga 1, cu 29 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, care are un meci mai puțin.

De partea cealaltă, Rapid rămâne pe locul șase, cu 28 de puncte, dar poate ajunge în zona play-out-ului dacă FC Botoșani și FC Argeș câștigă meciurile din această etapă. Pentru giuleșteni este al treilea meci consecutiv fără victorie din acest sezon.

În următoarea rundă, Rapid va juca pe teren propriu cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa la Sepsi.

Modifică setările cookies