"Izolarea echipelor este prima solutie avansata!" Ministrul Tineretului si sportului face ANUNTUL: care sunt conditiile pentru finalizarea Ligii 1

Ionut Stroe Liga 1 Ministrul Tineretului si Sportului Superliga "Izolarea echipelor este prima solutie avansata!" Ministrul Tineretului si sportului face ANUNTUL: care sunt conditiile pentru finalizarea Ligii 1
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2020, 16:24
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2020, 16:25

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, spune ca solutia cea mai buna ar fi ca echipele sa intre din nou in izolare pana la finalziearea sezonului.

UEFA a dat termen limita 3 august, data la care trebuie avansate echipele care vor participa in competitiile europene.

Pana la acea data playoff-ul trebuie incheiat, iar Ionut Stroe sugereaza cluburilor sa intre din nou in izolare pentru aceste ultime meciuri din sezon:

"Campionatul de fotbal are toate conditiile sa duca competitia la bun sfarsit. 3 august este data la care trebuie avansate catre UEFA echipele care vor participa in competitiile europene.

LPF trebuie sa programeze toate meciurile pana pe 3 august sau sa vina cu solutii pentru stabilirea clasamentului final, care trebuie validat de FRF.

Izolarea echipelor este prima solutie avansata de noi, cred ca, pentru ultimele trei etape din play-off, ar fi cea mai la indemana situatie. Nu cred ca ar fi o problema daca aceste meciuri ar fi protejate suplimentar, echipele sa apeleze la un astfel de cantonament, sa se izoleze", a spus Ionut Stroe pentru Digi 24.

Dinamo este cea mai afectata echipa din Liga 1 in acest moment, fiind 11 cazuri pozitive la club. Nici CFR Cluj nu este intr-o situatie mai buna, acolo fiind deja raportate 6 cazuri de Covid-19.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!