Iuliu Mureșan, ca și plecat de la Dinamo! Administratorul special al ”câinilor” a dispărut din viața echipei

Iuliu Muresan Dinamo Superliga Iuliu Mureșan / Foto: Inquam
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 17:20
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 17:24

Plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo este iminentă. Administratorul special al ”câinilor” va pleca de la club după finalul acestui sezon, indiferent de rezultatul de la barajul cu Universitatea Cluj.

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, Mureșan nu și-a dat încă demisia de la club, dar nu s-a mai implicat în viața echipei și nu a mia fost prezent la meciuri de aproximativ o lună.

Momentan, acesta nu și-a dat demisia. Este, în continuare, omul care are drept de semnătură la Dinamo, dar planul său este să-și anunțe plecarea după cele două meciuri de la baraj, programate pe 21 și 28 mai, cu Universitatea Cluj.

Răzvan Zăvăleanu explică decizia lui Iuliu Mureșan

Răzvan Zăvăleanu a lăsat de înțeles că Mureșan nu este mulțumit de atmosfera de la club, și că mai mulți factori l-au determinat pe fostul șef de la CFR Cluj și Hermannstadt să plece din ”Ștefan cel Mare”.

“Este foarte supărat şi dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu a putut să lucreze aşa cum dânsul credea că trebuie să o facă. Au fost o mulţime de factori care i-au influenţat munca şi atunci când nu poţi fi stăpânul propriilor tale decizii, este greu să îţi faci munca.

A fost poreclit în toate felurile. A fost demonizat. Până la urmă a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte grea şi şi-a dat interesul. Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale. Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat atâta timp. Nu va mai rămâne, orice s-ar întâmpla la baraj”, a spus Zăvăleanu, pentru Fanatik.

FOTO: Inquamphotos

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!