Ironie de derby! Mihai Stoica, mesaj tăios pentru Cristi Săpunaru, după FCSB - Rapid 3-1

Mihai Stoica Cristian Sapunaru fcsb - rapid Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 11:41
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 11:41

Mihai Stoica nu l-a uitat pe Cristian Săpunaru.

FCSB a câștigat derby-ul cu Rapid, 3-1, din runda a 17-a. Scorul a fost deschis de Andrei Cordea (23 ani), în minutul 14, servit ideal de Tavi Popescu (19 ani), ca în minutul 29, Andrea Comapgno (26 ani) să facă 2-0.

În repriza secundă s-a mai punctat de două ori. Octavian Popescu (19 ani), în minutul 47, și Marko Dugandzic (28 ani), în minutul 76 din penalty, au stabilit scorul final, 3-1 pentru FCSB. 

Mihai Stoica nu l-a uitat pe Cristi Săpunaru

După victoria din derby, Mihai Stoica (57 ani) l-a „taxat” pe Cristian Săpunaru (38 ani). Managerul general al FCSB-ului nu a uitat că a fost numit de căpitanul din Giulești „valetul de la palat” și l-a ironizat pentru faza golului trei, când Andrei Cordea (23 ani) i-a strecurat mingea printre picioare când i-a pasat decisiv lui Tavi Popescu.

„'Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat'

(Rapsod popular neidentificat)”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook. 

Mihai Stoica a mustrat conducerea Rapidului 

Managerul general al roș-albaștrilor i-a acuzat pe cei 4.000 de rapidiști că nu au respectat momentul de reculegere dedicat lui Bassa, unul dintre liderii de galerie ai FCSB-ului care a decedat recent.

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!