edi iordanescu FCSB Gigi Becali Superliga Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, ultimul mesaj despre „conflictul” cu Gigi Becali

Relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali pare că a ajuns la capăt de drum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 12:40
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 12:56

Edi Iordănescu a anunțat sâmbătă seară că Gigi Becali i-a propus să înceteze unilateral contractul cu FCSB, menționând că patronul clubului roș-albastru își dorește să controleze în totalitate situația echipei. Însă, omul de afaceri a avut o altă versiune a doua zi. Acesta a specificat că antrenorul a fost acela care a trimis, în primă fază, un document oficial către Valeriu Argăseală, pentru a accesa clauzele din angajament, iar propunerea de încetare a contractului a fost un răspuns la demersul lui Iordănescu. 

Tehnicianul roș-albaștrilor a mai postat un mesaj pe contul oficial de Facebook referitor la „conflictul” cu Gigi Becali. Edi Iordănescu a precizat că se va opri din a mai alimenta această situația și a ținut să specifice că Mihai Stoica i-a oferit tot sprijinul în această perioadă.

  • Edi Iordănescu

Vă rog frumos să mă înțelegeți că nu mai pot comenta, nu pot din pacate răspunde nici la mesaje. Vă mulțumesc pentru interes și susținere, dar tot ce am avut de spus, am făcut-o în postarea de ieri. 

De aici eu mă opresc cel putin o perioadă din a face aprecieri și comentarii publice. În final tot ce contează este interesul echipei și liniștea necesară. Cu sau fară mine. Intențiile mele au fost din prima zi exclusiv constructive și m-am trezit, efectiv, în acest moment neplacut, fara sa fiu pregatit pentru asta. Focusul meu a fost total pentru echipa. 

O singură mențiune. Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipă și cu eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel putin nu în prima fază, atunci cand s-a exprimat public”, a postat Edi Iordănescu pe contul oficial de Facebook.

În cele 12 meciuri pe care le-a condus de pe margine, FCSB a bifat 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, 0-3, în Cupa României cu FC Voluntari, din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!