Iordanescu, despre prima problema a fotbalului romanesc: "Nu avem conducatori adevarati, jucatorii sunt buni, dar nu sunt sprijiniti!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Aprilie 2019, 19:05

	Iordanescu, despre prima problema a fotbalului romanesc: "Nu avem conducatori adevarati, jucatorii sunt buni, dar nu sunt sprijiniti!"

Anghel Iordanescu spune ca fotbalului romanesc ii lipsesc conducatorii de cluburi.

Nu fotbalistii, ci conducatorii de cluburi sunt de vina pentru nivelul slab al fotbalului romanesc, e de parere Anghel Iordanescu.

"Eu cred ca in momentul de fata poate ne lipsesc conducatorii adevarati, conducatori care sa fie aproape de jucatori si care sa incerce sa-i sprijine mai mult. In momentul de fata, conducatorii din fotbalul romanesc nu mai sunt cei care erau la vremea cand aveam performant."

"Raman suporter al echipei nationale, indiferent ce se va intampla. Si, din punctul meu de vedere, (...) cred in fotbalul romanesc, cred in jucatorii din tara noastra, dar trebuie sa avem mai multa grija sa ii sprijinim, sa-i educam, sa-i formam, pentru ca natia noastra, poporul nostru e un popor talentat, extrem de talentat."

"Sunt convins ca vom avea din nou performanta", a spus Iordanescu, miercuri, la Alba Iulia. (Agerpres)

Iordanescu spune ca nu se va mai intoarce niciodata in fotbal.

"Nu cred ca ma mai intorc sa lucrez in fotbal, dar voi fi alaturi de fotbal in permanenta."

Situația vaccinurilor COVID-19 primite de România: Câte doze au trimis autoritățile către alte țări
BRAT
Modifică setările cookies