Ionut Rada: "Ma multumesc si cu locul doi"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 15:49
"VOM VEDEA LA FINAL UNDE NE AFLAM"

Mediafax / Se da startul in cel mai inscins retur. Desi s-a aflat printre cei fotbalistii ofertati, Rada a ramas la Steaua. Fundasul a declarat ca pregatirea a fost foarte buna si ca Steaua este gata de lupta. Cel mai important este ca nu sunt accidentari, spune Rada, care s-ar multumit si cu locul doi in lupta cu CFR:

"Nu simtim o presiune deosebita, mai ales ca rezultatele din perioada de pregatire ne dau incredere si avem liniste la echipa. De asta este nevoie cel mai mult la o echipa si avem mare incredere in noi. Putem spune ca avem un lot echilibrat pe toate posturile si asta da concurenta. Odata ce exista concurenta, rezultatele vor fi cele mai bune. In primul rand, cel mai important lucru este ca nu mai exista accidentati, au revenit Radoi, Ghionea, Plesan...Important este sa castigam meci de meci, trebuie sa avem rezultatele de partea noastra. Diferenta este mare, sunt totusi opt puncte, dar avem incredere si speram sa anulam toate cele opt puncte. Daca m-ar multumi locul doi la finalul campionatului? Normal, un loc doi duce in tururile preliminare ale Ligii Campionilor si de acolo poti ajunge, ca si anul trecut, in grupe. Cel mai important este sa abordam fiecare meci la victorie, iar la finalul campionatului vom vedea unde ne vom afla", a declarat Rada.

Vezi mai multe pe Mediafax

Citeste si:

liga 1

rada

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT