Încă un ”dezertor”! Ce decizie a luat Gabi Torje, după retrogradarea lui Dinamo

Gabi Torje Dinamo Superliga Gabi Torje
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 14:44
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 14:54

Gabriel Torje (32 de ani) va pleca de la Dinamo, după ce clubul a retrogradat în Liga 2.

Mijlocașul a purtat discuții cu șefii clubului și a a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, informează Fanatik.

Acum, golgheterul ”câinilor” își va căuta o nouă echipă în Liga 1. Cosmin Matei (30 de ani) a semnat deja cu Sepsi OSK.

  • Gabi Torje

Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Dinamo!

„Am avut patru discuţii cu patru echipe din România înainte să vin la Dinamo, dar nu am vrut să plec de acasă pentru că era tata bolnav. Am preferat să stau acasă cu el. În momentul în care a început să se simtă puţin mai bine, a coincis cu procesul câştigat de Dinamo pentru a putea face transferuri”, a spus Torje, pentru Fanatik.ro.

Gabriel Torje a fost golgheterul lui Dinamo în acest sezon, dacă-l excludem pe Deian Sorescu, plecat în Polonia, la Rakow Czestochowa. Acesta a marcat șase goluri și a oferit trei pase decisive în 25 de partide.

Răzvan Zăvăleanu: ”Datoria reală este undeva la 7,5 - 8 milioane de euro”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit că datoriile clubului ajung până la 5 milioane de euro, dacă excludem banii investiți de DDB, asociația suporterilor, care nu și-ar cere banii înapoi în cazul în care va veni un investitor la club.

„Datoria reală acum, inclusiv DDB, este undeva la 7,5 - 8 milioane de euro. Către DDB sunt 2,4 milioane de euro. Cam 5 milioane de euro fără DDB. Situația nu este chiar atât de neagră. Din perspectiva modificării planului de organizare, cred că suma reală de plată este mult mai mică”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!