Liga 1

Ion Crăciunescu îl ia peste picior pe Toni Petrea: „Nu face schimbările pentru că nu doarme bine!”

Ion Crăciunescu l-a taxat pe Toni Petrea înaintea meciului CFR Cluj - FCSB, după ce antrenorul vicecampioanei a susținut la conferința de presă că nu se mai odihnete cum trebuie din cauza presiunii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 10:02
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 10:07

Fostul arbitru internațional a glumit pe seama declarațiilor lui Petrea și a susținut că acesta nu face schimbările la FCSB, deoarece nu doarme bine și nu poate să le viseze.

Crăciunescu știe de ce nu face Petrea schimbările la FCSB :)

„Am găsit o explicație pentru care nu face schimbările (n.r. - Anton Petrea).

Spune că nu doarme foarte bine în ultima vreme deci nu poate să le viseze. În schimb, domnul Becali, care doarme foarte bine, le visează și poate să le și facă”, a replicat în glumă Ion Crăciunescu, potrivit DigiSport.

FCSB s-a deplasat la Cluj pentru meciul cu CFR, programat duminică, de la ora 20:30. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Petrea, încrezător că echipa sa se poate impune în fața campioanei

„CFR are un lot valoros şi numeros. Mergem încrezători pentru un joc bun şi un rezultat pe măsură, adică să câştigăm. E un meci important pentru ambele echipe, dacă nu vom reuşi să câştigăm, distanţa se măreşte, iar ei vor lua o opţiune foarte serioasă pentru titlu. Ştim stilul lor de joc, o apărare foarte bună, periculoşi pe contraatac şi la fazele fixe, vom încerca să ne adapătăm dar şi să ne impunem stilul nostru pentru a spera la o victorie.

Cred că fiecare joc trebuie abordat la victorie, poate interveni o stare de automulţumire, dar este treaba antreorului să-i motiveze pe jucători. Important este să câştigăm, nu contează dacă vom înscrie primii. Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Jucătorii conştientiează momentul în care ne aflăm, faptul că suntem pe final de sezon, trebuie să dăm totul. Cel mai important este meciul următor. Faţă de CFR sper să avem mai multă maturitate, linişte, concentrare, încredere. Cred că CFR Cluj ar trebui considerată favorită, dar noi vrem să le dăm planurile peste cap”, a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă.

Vezi AICI echipele probabile la CFR - FCSB!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies