Ioan Ovidiu Sabău nu a avut milă de elevii săi după FCU - U Cluj 3-2: ”Trebuie să fii bărbat!”

Ioan Ovidiu Sabau FCU Craiova U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 20:11
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 20:12

Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 2-3 în fața celor de la FCU Craiova în etapa a șaptea din play-out-ul Superligii României.

Ioan Ovidiu Sabău a avut un discurs dur îndreptat spre proprii jucători după eșecul suferit de ardeleni în fața celor de la FCU Craiova.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Trebuie să fii bărbat, să îți placă meseria asta!”

Antrenorul le-a reproșat elevilor săi faptul că au tratat meciul cu superficialitate și nu au reușit să pună în practică ceea ce au exersat la antrenamente.

De altfel, Sabău a transmis că echipa sa nu este pregătită să joace în competițiile europene.

Suntem băieți buni, încercăm, să vedem, poate nu știm ce înseamnă să joci în Europa, să te califici. Poate am intrat în vacanță, sunt multe, foarte multe lucruri care pe mine mă dezamăgesc. Sunt supărat, vorbim de Europa.

Nu știu dacă s-au mulțumit cu puțin, dar nu ai voie. E la cald, puteam mai mult, puteam să facem 2-0 în prima repriză, dar lipsesc foarte multe lucruri ca să putem spera la ceva mai bun, mai sus. Ceea ce îmi doresc eu, văd altfel lucrurile, probabil și eu sunt prea pretențios, poate și așteptările mele sunt altele.

Suntem fericiți că ne-am îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare. Probabil că ne-am gândit la altceva, dar în momentul de față nu putem mai mult din păcate. Nu ai cum să iei atât de ușor goluri. E foarte simplu să rezolvi niște situații. Să îți plece atât de ușor cu jucători cu așa experiență, să dea gol de lângă tine. Ai emoții la fiecare acțiune, la fiecare centrare în careu.

E o caracteristică a noastră, să ne luptăm cu ei, să ne câștigăm duelurile, când ai mingea, trebuie să faci 20-30 de pase, să nu intri în luptă cu adversarul, să pasezi. Am făcut cinci pase, la adversar, fără să fim forțați, adversarul vine peste tine, tu nu ești capabil să faci pressing, să recuperezi.

Cer să se vadă acest joc de posesie, nu e nicio presiune, ne-am salvat de la retrogradare, puteam juca relaxați. Ne gândim să fim în primele zece, să putem juca la baraj pentru Conference League, dar e prea puțin cum arătăm în unele momente când trebuie să fii bărbat, să îți placă meseria asta, să te simți fotbalist”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Clasamentul din play-out-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!