Ioan Ovidiu Sabau FC Botosani - U Cluj Superliga Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău, cu gândul la meciul din cupă după ce "U" a predat o lecție de fotbal la Botoșani

'U' Cluj a învins-o cu 3-0 pe FC Botoșani în deplasare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 20:10
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 20:09

„Șepcile roșii” au ajuns, astfel, la a patra victorie în acest sezon din Superliga României. Ultima întâlnire dintre FC Botoșani și 'U' Cluj se încheiase 0-0, în mai 2023.

Ioan Ovidiu Sabău, cu gândul la meciul din cupă după ce "U" a predat o lecție de fotbal la Botoșani

După meci, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre partida cu CFR Cluj din grupele Cupei României, de joi, și a subliniat că trebuie să-și aducă jucătorii pe linia de plutire.

„Sper să fiu inspirat în alegerea primului '11' și la meciul următor. Să-i pot reface fizic, mental. Sper să fiu inspirat și la sistemul de joc. Aici nu mai avem nevoie de motivație. Cred că trebuie să nu-i prea încarc cu CFR. Aceste rivalități sunt doar la nivel de joc, de ambiții sportive și acolo să rămână.

Avem nevoie în primul rând să ne refacem”, a spus Ioan Ovidiu Sabău după meci.

'U' Cluj va primi vizita lui CFR Cluj joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30, pe „Cluj-Arena”. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro, alături de celelalte partide din grupele Cupei României.

FC Botoșani - 'U' Cluj 0-3

Ardelenii au început perfect duelul cu FC Botoșani. Dan Nistor a deschis scorul în minutul nouă, în timp ce Valentin Gheorghe a majorat diferența în minutul 21.

În repriza secundă, Andrei Miron a dus scorul la 3-0 și a închis tabela de marcaj. La capătul celor 90 de minute, 'U' Cluj a plecat de la Botoșani cu toate cele trei puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!