Ianis Hagi Gheorghe Hagi Superliga

'Intr-un an, Ianis va fi gata sa joace pentru nationala mare a Romaniei!' Anuntul unui jucator BIJUTERIE din Liga I

Capitan la 16 ani in Liga I, Ianis Hagi e anuntat printre super vedetele viitorului in fotbalul din Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015, 10:38
Data actualizarii: Luni 14 Septembrie 2015, 10:39

Ianis e sustinut neconditionat de tatal sau, care are incredere maxima in calitatile lui. Si vedeta Viitorului, Florin Cernat, e fan Ianis. Cernat crede ca Hagi Jr. ar fi trebuit chemat la nationala de tineret pentru meciurile cu Bulgaria si Armenia. E doar primul pas la nivel international pentru Ianis, care in cel mult un an va fi gata sa joace la nationala mare, crede Cernat.
 
"Cred ca Ianis merita sa fie selectionat la nationala. Trebuia chemat pentru ca asa poate creste un jucator. Ianis merita asta pentru ca e titular la echipa de club, a si inscris, are meciuri in picioare. Eu nu vad de ce nu a fost chemat la nationala. E intr-o echipa cu jucatori experimentati, joaca meci de meci si intalneste adversari mai mari.

Asta spune multe despre ce poate sa faca Ianis. Copilul are calitati cu carul, se vede de la o posta asta. E bine ca Ianis a ajuns capitan, asta il responsabilizeaza. Am mai trait asta in cariera. In maximum un an, Ianis va fi pregatit sa faca pasul chiar catre nationala mare. Sigur va ajunge curand acolo, valoare are!", a spus Cernat in Ring.

Modifică setările cookies