"Înseamnă că nu are bani". Lipsa transferurilor de la Rapid, pusă sub semnul întrebării de un internațional român

Rapid dan sucu Danut Lupu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 20:21
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 21:44

Farul Constanța este lider în Superliga, la un punct distanță de CFR Cluj.

FCSB și Rapid se află pe următoarele două poziții, la egalitate de puncte, dar în spatele urmăritoarelor la o distanță de șase puncte. 

Danuț Lupu este de părere că CFR Cluj are prima șansă la campionat, considerând că jucătorii tineri de la Farul Constanța încă nu au experiență pentru o asemenea luptă, iar Rapid nu a făcut transferuri pe măsură.

"Gică, trebuie să recunoaştem, face un lucru extraordinar de bun la Farul, dar nu cred că au puterea necesară acei copii să ducă lupta la campionat până la sfârşit.

Eu mai mult mi-aş dori să ia Farul campionatul decât CFR, dar Dan Petrescu, cu jocul ăla urât al lui încă îşi face treaba. 

Rapidul nu cred că are puterea necesară de a câştiga campionatul, eu cred că tot CFR-ul e favorită şi anul ăsta. Ca să faci transferuri, îţi trebuie bani, domnul Șucu atâta timp cât nu face transferuri, înseamnă că n-are bani. Sau poate n-au găsit jucători pe care îşi doresc să-i aducă, dar mai e timp. Orice transfer ar face, nu cred că are puterea necesară de a lua campionatul", a declarat Dănuț Lupu la Orange Sport. 

Clasament Superliga României

1. Farul Constanţa 45p

2. CFR Cluj 44p

3. FCSB 38p

4. Rapid 38p

5. CSU Craiova 38p

6. Sepsi OSK 32p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!