Inglorious Bastards, in regia lui Dinu Gheorghe! Proiectul "bomba" cu care noul presedinte vrea sa salveze Rapidul!

Inglorious Bastards, in regia lui Dinu Gheorghe! Proiectul "bomba" cu care noul presedinte vrea sa salveze Rapidul!

Revenit in functia de presedinte la Rapid, Dinu Gheorghe a primit mana libera din partea patronului Valerii Moraru si este decis sa salveze echipa de la retrogradare. Acesta e gata sa demareze un plan cu adevarat surprinzator si sa aduca mai multi veterani importanti.

Cu un nou presedinte, insa aflati intr-o situatie critica in Liga I, rapidistii tremura pentru salvarea de la retrogradare. In acest moment, formatia giulesteana se afla int-ro situatie critica, fiind pe penultimul loc al clasamentului.

Noul "sef" din Giulesti, Dinu Gheorghe, este insa decis sa salveze echipa. Acesta a conceput deja si un plan extrem de interesant, care presupune aducerea unor fosti jucatori foarte importanti din istoria recenta a clubului de langa Podul Grant, dar si atragerea fanilor la stadion.

Astfel, noteaza Digisport, Dinu Gheorghe intentioneaza sa porneasca reconstructia Rapidului cu Mircea Rednic, Vasile Maftei, Costin Lazar, Dani Coman si Daniel Niculae, dar si cu mai tanarul Alex Ionita II, plecat in urma cu mai multe luni la Astra.

Dinu "Vama" a primit mana libera din partea patronului Valerii Moraru, dupa mai multe runde de negocieri, iar omul de afaceri l-a asigurat ca va sprijini financiar echipa. Pe langa lucrarile la sediul clubului si la baza de antrenament, Valerii Moraru va incerca sa ii convinga pe cativa dintre fostii jucatori ai Rapidului sa revina.

Sursa citata noteaza ca Mircea Rednic a devenit favorit pentru prealuarea Rapidului, dupa ce a facut si mai multe vizite la baza de pregatire. Pe langa Rednic, Dinu Gheorghe intentioneaza sa aduca si cativa fotbalisti "cu nume", dar si sa se descotoroseasca de cei considerati prea slabi pentru echipa.

Din actualul lot, doar cativa fotbalisti ar urma sa fie pastrati, printre care Pancu, Martin, Dica, Lung sau Draghoa. Langa acestia ar putea sosi Vasile Maftei, Cosin Lazar, Dani Coman si Daniel Niculae, dar si Alex Ionita II, cu totii apropiati ai presedintelui Dinu Gheorghe. Dintre acestia, doar revenirea lui Alex Ionita este pusa sub semnul intrebarii, tanarul fotbalist avand in contract pe 5 ani cu Astra.

Urmatorul pas dupa reconstructia echipei ar fi renovarea stadionului Giulesti - Valentin Stanescu. Presedintele Rapidului se bazeaza pe faptul ca Bucurestiul a fost desemnat sa gazduiasca meciuri de la Campionatul European din 2020, lucru care ar putea face ca autoritatile sa sprijine renovarea arenei inaugurate pe vremea monarhiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies