VIDEO Căpitanii de la Dynamo Kiev și Shakhtar Donetsk au ajuns la Voluntari: „Mi-au povestit unde se ascundeau de război! Toată lumea e îngrijorată!”

Igor Armaș a oferit noi amănunte despre războiul din Ucraina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 18:05
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 18:10

FC Voluntari o va întâlni pe Universitatea Craiova, în al doilea meci din playoff, duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Însă, pentru un moment, Igor Armaș (34 ani) a uitat de fotbal și a ținut să transmită un mesaj referitor la războiul din Ucraina. 

Fundașul central al Voluntariului a mărturisit că doi dintre căpitanii de echipă de la Dynamo Kyiv și Shakhtar Donetsk au ajuns în Voluntari, din cauza conflictului din Ucraina, și că stau chiar în același bloc cu el. Totodată, Armaș a precizat că se teme de invazia lui Vladimir Putin (69 ani) pentru că părinții săi locuiesc în Republica Moldova. 

Armaș: „Toți suntem împotriva războiului, dar nu ne ascultă nimeni”

„Chiar ieri am întâlnit niște refugiați trimiși de Emil Cara, de la Dinamo Kiev, și niște soții de fotbaliști. Apropo de știrea asta, căpitanii de la Dynamo Kyiv și Shakhtar Donetsk stau cu mine în bloc, chiar azi i-am văzut, chiar o să-i întreb dacă vin la Voluntari să ne dea o mână de ajutor. 

Mi-a povestit azi soția lui Karavayev ceea ce se întâmplă acolo, cu amănunte cum a început și unde se ascundeau. Eu, sincer, după fiecare antrenament și meci, primul lucru pe care îl fac e să deschid telefonul și să văd dacă s-a ajuns la ceva și e pace. Suntem foarte aproape, mai ales părinții mei sunt în Republica Moldova. Toată lumea e îngrijorată, sper din tot sufletul să se termine cât mai repede și să nu moară oameni nevinovați. 

Fiecare parte își apără pozițiile și interesele lor, trebuie văzută partea neutră. Am văzut că toți suntem împotriva războiului, vorbește și Hagi, vorbesc și președinții, dar nimeni nu ne ascultă și ei iși îndeplinesc obiectivele. Pe rețelele de socializare toți au scris 'NO WAR', dar care e atitudinea care ar trebui luată? Mulți au zis că sunt împotriva războiului, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat Igor Armaș la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!