INCREDIBIL! Unde ajunge "Steaua"? In ziua in care Becali pierde MARCA STEAUA, MApN schimba regulamentul sectiei de fotbal

INCREDIBIL! Unde ajunge "Steaua"? In ziua in care Becali pierde MARCA STEAUA, MApN schimba regulamentul sectiei de fotbal

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, au decis astazi judecatorii de la Instanta Suprema.

In ziua in care patronul Stelei s-a trezit fara marca, Ministerul Apararii Nationale a modificat regulamentul si a sectiei de fotbal, sustine Hotnews, fara sa precizeze in noua varianta daca este "amator" sau "profesionist".

In acest caz, Ministerul Apararii Nationale ar putea sa-si faca propriul club profesionist de fotbal, prin lipsa termenului "amator" din noul regulament, sustine Hotnews.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai.

Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013.

Citeste si:SteauaMapn
VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies