Incidentele au incins spiritele si intre oficialii Stelei si cei ai Rapidului

Autor: Sport.ro
Luni 17 Septembrie 2007, 18:01
NAE MANEA: "IN RETUR O SA LE PREGATIM SI NOI CEVA
Sefii Rapidului au luat foc pentru ca suporterii lor au fost tinuti ca animalele in cusca. "Daca stateam in galerie, eram primul care rupeam plasa", a spus furios George Copos. Nae Manea ii ameninta pe stelisti: "in retur o sa le pregatim si noi ceva".

Primul derby adevarat din Liga lui Mitica a inceput cu un razboi de strada. Stelistii si rapidistii s-au batut cu pietre in zona Lujerului si in apropiere de stadion. O femeie politist a fost ranita, iar mai multi fani au ajuns la sectie

Rapidistii care au ajuns in Ghencea au avut probleme la intrare. Unii au ramas blocati in culoarele speciale pentru ca aveau bilete in zona stelista si au refuzat sa intre. A fost nevoie de interventia lui Nae Manea si a sefului de galerie ca sa calmeze spiritele.

Si seful galeriei rapidiste a avut probleme in Ghencea. A stat la loja la invitatia lui George Copos dar pentru ca ii provoca de la geam pe fanii stelei, Corsicanu a fost dat afara de Gigi Becali si trimis in galerie. Tarcul in care stelistii i-au bagat pe rivalii de la Rapid nu a rezistat prea mult:  fanii Rapidului au rupt plasa cu 10 minute inainte de meci. Tratamentul la care au fost supusi suporterii rapidisti i-a infuriat la culme pe sefii din Giulesti. In celebrul tarc a fost si atacantul lui Auxerre, Daniel Niculae, care si-a incurajat fostii colegi din mijlocul galeriei, asa cum i-a promis lui Copos.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT