Liga 1

Becali mai scapa de un jucator! Ce fotbalist pleaca dupa Marinescu la Astra:

Astra arbitreaza lupta pentru titlu! Joaca in ultimele trei etape cu Vaslui si Otelul. Pentru sezonul viitor, ploiestenii au planuri mari. Vor doi jucatori de la Steaua ca sa mearga cel putin in Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2011, 20:19
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2011, 20:26

Patronul Ioan Niculae spune ca echipa lui nu poate emite pretentii la cupele europene si exclude ideea de a nu juca la capacitate maxima in ultima etapa.

"Noi n-avem echipa de cupe europene, de ce sa tragem la Europa League daca nu avem un lot care sa faca fata acolo? Noi vom juca mereu corect, vom arata ca meritam sa fim acolo unde am ajuns. Nu avem niciun fel de obligatie fata de nimeni. Cei de la Vaslui au tipat si dupa meciul cu noi, cand ni s-a luat un gol perfect valabil.

Nu sunt expert in arbitraj, dar erorile sunt cauzate de valoarea scazuta a centrarilor. Nu am nicio echipa favorita in lupta pentru titlu. Timisoara cu Urziceni a fost o caricatura de meci! Niciuna dintre cele 3 de pe primele locuri nu va face mare lucru in Europa", a spus Niculae la sport.ro.

Ioan Niculae dezvaluie ca mai vrea inca un stelist in afara de Marinescu:

"Contractul cu Marinescu e discutat, nu e semnat. Nu are de ce sa nu vrea sa vina la noi, el e proiestean si cred ca va accepta. In afara de Laurentiu, mai e un jucator pe care il vrem de la Steaua. Un baiat tanar, portarul Cezar Lungu".


Modifică setările cookies