Inca o lovitura grea pentru Petrolul. Si-a pierdut sponsorul principal din cauza problemelor din justitie

Inca o lovitura grea pentru Petrolul. Si-a pierdut sponsorul principal din cauza problemelor din justitie

Petrolul Ploiesti are probleme din ce in ce mai mari.

Directorul executiv Alexandru Crangu a anuntat ca din cauza problemelor din justitie ale actionarilor clubului si a declansarii starii de insolventa, principalul sponsor al echipei, Opel, a renuntat la colaborare.

Conform oficialului clubului ploiestean, exista discutii cu mai multe societati, in aceasta saptamana urmand sa se parafeze un nou contract de sponsorizare.

Clubul ploiestean asteapta transa a doua din drepturile de telivizare a partidelor din Liga I, aproximativ 1,2 milioane euro, bani ce vor asigura plata salariilor pe luna ianuarie si cheltuielile curente pana in vara.

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au anuntat ca vor organiza, vineri, un miting de sensibilizare cu privire la situatie formatiei pregatite de Mircea Rednic. Actiunea va avea loc pe platoul Palatului Culturii, de la ora 17:00, iar la finalul acesteia suporterii se vor deplasa la Stadionul Ilie Oana pentru a sustine echipa la meciul cu FC Brasov.

Partida Petrolul Ploiesti - FC Brasov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce sunt persoane pe lista de așteptare care nici după o lună nu au primit serul anti-COVID. Interviu cu Valeriu Gheorghiţă
BRAT
Modifică setările cookies