Liga 1

Inca o lovitura grea pentru Petrolul. Si-a pierdut sponsorul principal din cauza problemelor din justitie

Petrolul Ploiesti are probleme din ce in ce mai mari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015, 11:59
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2015, 12:01

Directorul executiv Alexandru Crangu a anuntat ca din cauza problemelor din justitie ale actionarilor clubului si a declansarii starii de insolventa, principalul sponsor al echipei, Opel, a renuntat la colaborare.

Conform oficialului clubului ploiestean, exista discutii cu mai multe societati, in aceasta saptamana urmand sa se parafeze un nou contract de sponsorizare.

Clubul ploiestean asteapta transa a doua din drepturile de telivizare a partidelor din Liga I, aproximativ 1,2 milioane euro, bani ce vor asigura plata salariilor pe luna ianuarie si cheltuielile curente pana in vara.

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au anuntat ca vor organiza, vineri, un miting de sensibilizare cu privire la situatie formatiei pregatite de Mircea Rednic. Actiunea va avea loc pe platoul Palatului Culturii, de la ora 17:00, iar la finalul acesteia suporterii se vor deplasa la Stadionul Ilie Oana pentru a sustine echipa la meciul cu FC Brasov.

Partida Petrolul Ploiesti - FC Brasov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Modifică setările cookies