Inca o DEMITERE! Anunt surprinzator facut in aceasta seara: Neaga, in premiera antrenor in Liga 1!
Luni 16 Aprilie 2018, 22:32

Inca o DEMITERE! Anunt surprinzator facut in aceasta seara: Neaga, in premiera antrenor in Liga 1!

Cu 15 meciuri fara victorie, ACS Poli Timisoara isi schimba din nou antrenorul.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui ACS Poli Timisoara! In urma infrangerii cu 1-0 in fata celor de la FC Botosani, Grozavu a fost demis! In locul sau echipa a fost preluata de catre Rica Neaga!

"E foarte greu, sunt neputincios. Nu stiu cum sa antrenez primele 10 secunde, astfel incat sa nu luam gol. Era sa primim gol in secunda 7. Ne lipseste sufletul, nu punem probleme adversarului. Degeaba ajungem in fata portii, daca nu marcam goluri. Problemele sunt la noi in vestiar" a spus Grozavu dupa infrangerea de azi a lui ACS Poli.

Cum Neaga nu are licenta PRO in acest moment, in acte va figura Aurel Sunda.2 comentarii
  • 17 2018
    nic nu conteza cine e antrenor AC S RECAS echipa primarului ROBU ,va retrograda sigur ,poate asa va vedea si primarul ,care a adus AC RECAS la timisoara din motive politice ,ca aceasta echipa nu are viitor ,ASU echipa suporterilor din B este adevarata poli ,sper ca la anul sa promovese ASU ....
  • 17 2018
    Poli+21 Mai nic, tu nu vezi ca esti un NImiC care se gaseste sa se flatulenteze pe site ?...
  • 17 2018
    mare conducator l-ati dat pe popica afara in loc sa ii aduceti jucatori si acum nu stiti pe unde sa va scoate-ti camasa,varza sunteti...
BRAT