Inca o afacere tare pentru Pandurii! O echipa din Serie A trimite banii pentru Breeveld! Unde poate ajunge olandezul:

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 11:38

	Inca o afacere tare pentru Pandurii! O echipa din Serie A trimite banii pentru Breeveld! Unde poate ajunge olandezul:

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Pandurii Targu Jiu, vice-campioana Romaniei, formatie care a lasat o impresie foarte buna la prima participare din istorie intr-o competitie europeana, e gata sa vanda inca un jucator in strainatate, dupa ce l-a dat pe Eric in schimbul unei sume de 1.2 milioane euro.

La fel ca si in cazul lui Eric, sosit de la Gaz Metan in vara, olandezul Nicandro Breeveld poate fi actorul principal al unui transfer.

Potrivit Prosport.ro, acesta este urmarit atent de Bologna, echipa care a oferit deja jumatate de milion de euro in schimbul sau, suma refuzata din start de Pandurii.

Odata cu revenirea lui Dan Nistor, situatia pare, insa, sa se fi schimbat, iar gorjenii l-ar putea lasa pe mijlocas sa plece, dar in schimbul unei sume mai mari, cuprinsa intre 800 de mii si 1 milion de euro.

De altfel, Eugen Parvulescu, presedintele clubului, spunea saptamana trecuta la Sport.ro: "Exista oferte pentru mai multi jucatori, dar nu vrem sa vindem pe nimeni pana la vara. Avem nevoie de jucatori pentru a ne indeplini obiectivul. Breeveld a primit o oferta din Serie A, insa l-am convins sa ramana pentru moment".

Nicandro a jucat 27 de partide pentru Pandurii in sezonul de toamna, reusind sa marcheze de 3 ori.

25% din suma incasata de Pandurii va fi redirectionata catre fostul sau club - Gaz Metan.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies