Inca 3 transferuri pentru Steaua in grupele Europa League! Anuntul momentului

Mihai Stoica anunta ca transferurile vor continua la FCSB numai daca echipa se califica in Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 13:17
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 21:07

Pe langa problemele cunoscute, in atac si in centrul apararii, MM crede ca echipa mai are nevoie si de un mijlocas ofensiv.

"Lotul pe care-l avem este suficient daca nu ne calificam in grupele Europa League. In momentul asta, stam bine. E mult mai greu sa te califici in grupe decat anii trecuti. Uitati-va ce potentiali adversari putem avea in turul 3 preliminar si in play-off, ca sa nu mai spunem ca noi n-am trecut nici macar de turul 2. La momentul asta nu urmarim pe nimeni, mi se pare lipsit de sens. Putem urmari un jucator care peste doua saptamani semneaza cu alta echipa si il urmarim degeaba. Nu discutam despre niciun fundas central, de niciun atacant. Eu cred ca mai avem nevoie si de un mijlocas ofensiv, de un inter, in cazul in care vom folosi sistemul 4-3-3.

Avem Ovidiu Popescu, Morutan, Teixeira, cumva el are un randament superior ca atacant lateral. Qaka probabil va intra in concurenta pentru pozitia de mijlocas central. In rest, suntem echilibrati. Asteptam sa revina Gnohere, care e golgeterul campionatului recent incheiat. A inceput antrenamentele cu echipa, dar mai are pana isi va recapata forma sportiva. Vorbim prea mult de un atacant cat timp ii avem pe Gnohere si pe Florin Tanase, chiar daca unii considera ca Tanase nu e potrivit acolo", a spus Stoica.

CITESTE SI

Modifică setările cookies