"Ce poate sa le spuna Tanase lui Teixeira sau Pintilii? Steaua are un singur capitan!" Verdictul lui Radoi

Radoi nu crede ca banderola de capitan al Stelei ar trebui sa stea pe bratul lui Florin Tanase.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 11:53
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 11:55

Radoi crede ca Alibec a primit prea usor de la Becali banderola si explica de ce atacantul a esuat la FCSB. Nici Tanase nu e o solutie buna de capitan pentru echipa, crede fostul lider al ros-albastrilor.

"Cu jucatorii care sunt mai speciali trebuie sa ai un dialog in care nu trebuie sa fie ceilalti de fata. Cred ca Dica a facut asta. In dialogul asta trebuie sa-l faci sa inteleaga importanta lui ca jucator si capitan, pentru ca Alibec a fost si capitan. El a primit banderola prea usor, fara sa fie responsabilizat. Nu e doar vorba de valoare, de goluri, cand esti capitan. Trebuie sa stii sa gestionezi si momentele bune, si pe cele mai putin bune.

Singurul capitan pe care-l are Steaua e Pintilii. Cu tot respectul pentru Tanase, pentru Alibec... Cum pot ei sa-i responsabilizeze pe Tanase, pe Teixeira? La prima vedere, Alibec iti arata ca are o personalitate foarte mare. La cum l-am vazut eu, e tot un copil. Intelectual, nu s-a maturizat pentru varsta pe care o are. El nu stie sa-si gestioneze reactiile. El ce simte, aia arata.

Trebuie sa inteleaga ca el e antrenorul din teren, ca ceea ce face el pozitiv va fi urmat de toata lumea, la fel si ce face el rau. Alibec are niste calitati care nu pot fi negate de nimeni. Cred ca ceea ce-i lipseste cel mai mult Stelei in sistemul 4-3-3 este un atacant ca Denis Alibec", a spus Radoi la PRO X.

Modifică setările cookies